"Ratsastuksen säännöt:
      1. Nouse ratsaille.
      2. Pysy siellä."

*heh* Aika yleispätevä, eikös?!

Meillä ei mitään kovin mullistavaa ole tapahtunut... Allekirjoittanut kävi viime sunnuntaina elämänsä rankimmalla ratsastustunnilla (joka tosin oli oikeasti kaksituntinen) rangaistukseksi lauantain huonosta ratsastamisesta. Eli siis lauantaina en saanut hopua hanskaan -> sunnuntaina tuplatyö. Siis oikeasti - meinasin kuolla uupumukseen ja käsiin koski niin että ajattelin niiden tippuvan irti... Mut jospa menis sitten lihasmuistiin, ettei päästä tämmöistä toiste tapahtumaan! ;) Ainakin tällä viikolla olen koittanut ratsastaa oikein keskittyen ja KotiKoutsin ohjeita muistellen ja tarkkaan noudattaen. Huomenna hän sitten menee itse selkään ja kuulemma: "Sitten katsotaan tuleeko sapiskaa. Sulle." (apua!)

Heidi Svanborgin valmennuksessakin KotiKoutsi ehti Dinan kanssa pyörähtämään. Paljon ehtivät tunnissa... kulmien ratsastusta, raviväistöjä, laukkavoltteja, vastalaukkakaaria ja vielä laukka-käyntisiirtymiä. Hienosti meni, ylpeänä katselin parin menoa katsomosta! :)

Viikonlopulle on tiedossa maastoilua sekä hyppytunti pitkästä aikaa. Ensi viikolla sitten toivottavasti koulutunti ja viikonloppuna Håkan Wahlmanin valmennus ja ohjasajoa (!) jännää...

Dina on muuttunut kovasti tammikuusta, väriä myöten. Ruunikosta tammasta on tullut karvan vaihdon myötä punainen! :)