Uusi vuosi aloitettiin ahkerasti maastoillen. Aurinko ilahdutti meitä armollisesti näyttäytymällä useampana päivänä, joten mikäs sen mukavampi lomanviettotapa kuin ratsastelu metsässä! Luntakin tuli sentään edes malliksi ja hetken aikaa "kärsittiin" jopa (paukku)pakkasistakin.. Nyt kyllä säätiedotus uhkailee taas + asteilla ja vesisateella, mutta ehdittiinpä napsia pikkuisen talvisiakin kuvia sentään!
Käytiin Sannan kanssa hieman samoilemassa ja etsiskelemässä uusia maastoreittejä. Tällä kertaa ei pahasti eksytty edes. ;) Löydettiin tämmöinen maisemakallio merinäköalalla. Dinaa huolestutti kauheasti, kun piti mennä kauemmas Leijonasta typerästi poseeraamaan...


Leijona keskittyy ihailemaan maisemaa... Ja ihan hieno maisema se onkin! :)


Lenkin jälkeen hepat pääsivät hetkeksi nakuilemaan tarhaan ja ottamaan "ilmakylpyä" kun tuona päivänä pakkasta ei sattunut kauheasti olemaan. Vähän yritettiin niille ehdottaa, että piehtarointi lumessa vois olla kivaa, mut eivät lämmenneet moiselle ajatukselle... Leijona keskittyi tärkeimpään eli ruokaan ja Dina asisteerasi meitä tarhan siivouksessa työntämällä päätä kainaloon, kun yritti työntää kottikärryjä... :D hassu heppa!

Kuvat siis napsittu joskus vuodenvaihteen tienoilla, Sannan kameralla ja Sannan toimesta. :)


Hieman ikäviäkin uutisia on heti vuoden alkuun... Leijona on ilmeisesti tarhassa liukastunut tai muuten loukannut itsensä. Toinen takanen oli muutama päivä sitten turvoksissa, aristi ja ukkeli ontui illalla jo selvästi. Hannu-setä riensi eilen sitten sitä ultraäänellä tutkimaan, ja jännevammahan sieltä löytyi. :( Ei onneksi kovin paha. Paade sai nyt siis toisen talviloman, pari viikkoa vain tarhailua, sitten kävelyä ja pikku hiljaa toipumista. Kurjaa kuitenkin. :( Etenkin, kun Dina nyt joutuu sitten liikuskelemaan ratsastukseen yksin (kammottavaa Deen mielestä) Leijonan huudellessa kaihoisasti perään. Eikä maastoilukaan yksin ole puoliksikaan niin hauskaa kuin kaksin!
Parane siis pian Leif!! :)

Suunnitelmissa kuitenkin tammikuulle ankaraa reeniä Dinalle ja KotiKoutsille, Heidi Svanborgin valmennuksiakin oikein kaksin kappalein!