Noniin... Kaikki meidät tuntevat tietävät, että ollaan toisinaan pikkusen nopsakoita liikkeissämme. Nyt oltiin taas.
Viime viikonloppuna kuulin sattumalta, että Metsäkylässä eräällä tallilla on 2 karsinapaikkaa vapaana. Olimme käyneet tallilla heinäostosten merkeissä ja silloin jo ihastuneet paikkaan ja ihmisiin tosi paljon. Lisäksi tiedossa oli, että maastot ovat upeat, sillä paikka on lähellä toissakesäistä laidunpaikkaamme, jossa siis myös maastoilimme jonkun verran. Eipä siis muuta, kun tartuttiin samantien tilaisuuteen (ja puhelimeen) ja muutamassa päivässä muutto olikin selvä ja asiat sovittu. Viikolla välissä sitten vähän järjesteltiin vielä asioita, käytiin Dinan kanssa kerran Heidi Svanborgin valmennuksessakin yms.
Eilen lauantaina sitten muutettiin hepat uuteen kotiin! Sinne jäivät tyytyväisinä tarhaan mutustamaan heiniä ja tädeillä oli ihan omituinen olo lähteä, kun ei tarvinnut mistään huolehtia sen kummemin - täysihoidossa kun muut hoitavat käytännön asiat kuten ruokinnat ja sisään ottamiset! Luxusta siis. Nauru

Tänään lähdettiin sitten lähimaastoon tutustumaan ja alle puolen tunnin kävelyn päässä aukesi tämmöinen baana:

 
Ja tätä sitten riittää semmoinen kymmenisen kilometriä. Eikä ole edes mitenkään ainoa maastoilupaikka...! Siis WAU!!

Tässä muuten vielä aikaisemmasta postauksesta vahingossa pois jäänyt tarhailukuva, vaikka nyt vanhasta paikasta onkin... Tältä siis näyttävät meidän karvaturrit tätä nykyä.