Viikko sitten oltiin tosiaan Dinan kanssa pitkästä aikaa kisoissa. Ohjelmassa oli 80cm (A.2.0) ja 90cm (367.1) luokat.

Ensimmäisessä luokassa oli kauhea kipsi tädillä ja se sitten tarttui Dinaankin:
Dina: "Hui kauhee, ku täällä on jännää. Ehkä jopa vaarallista."
Täti: "Joo, niin onkin, kyllä onkin kamalaa ja pelottavaa..."
Dina: "Mennään hei tälleen ihan hissun kissun ku on niin hurjaa."
Täti: "Joo, hirmu hyvä idea. Ei nyt ainakaan noita esteitä hypätä, ne on pelottavii..."

... ja sitä rataa. Että niinku miks se ei menny hyvin??? Voi huokaus. KotiKoutsilta tuli (ihan ansaitusti) pikkusen palautetta. Lopputulos yksi kielto (vaikea hypätä jos kuski vetää naruista ja pysäyttää esteen eteen...) 8 tosi huonoa hyppyä. Oi voi.

1872445.jpg
(c) Eevi Klaus

Toiselle radalle lähdettiin sitten korjaamaan edellisen virheitä. Ja korjattavaahan riitti. "Jos niinku ottaisitte vaikka aivotkin mukaan tonne radalle jooko. Osaatte nää jutut, näitä mennään treeneissä koko ajan. Et jos vaikka esittäisitte ne täällä radallakin?!" kuului koutsin ohje meidän tiimille (siis minä + treenikamu Sini, jolla ei kanssa eka rata menny ihan putkeen...). Mä jo lupasin ostaa Koutsille tämän paidan, mut silti mun pitää kuulemma opetella ratsastamaan. :p
Radalle lähdettiinkin sitten ihan uudella tsempillä 90cm menikin sitten tosi hienosti! :) Puhdas perusrata ja puhdas uusinta. Aika vaan ei ollut kovin kummoinen, kun kierreltiin aika pitkät tiet Dinan kanssa. Niiiiiin särmänä mä en kyenny sitten enää nimittäin uusinnassa olemaan, että olis muistanu käännellä pienemmin. Mut kyllä oli hyvä mieli radan jälkeen ja kiva fiilis! :) Ja Koutsiltakin saatiin kehuja! :) :)

1872448.jpg
(c) Eevi Klaus

Kuvista SUURI KIITOS Eeville! :)

1872451.jpg
(c) Eevi Klaus

Nyt estetreenit saavatkin jäädä ainakin tauolle joksikin aikaa. Uudessa kodossa on hyppymahdollisuuksia vähemmän ja etujalat reagoivat hiukan huolestuttavasti hyppyihin. Tutkitaan ensin mikä siellä on tilanne ja katsotaan sitten miten edetään. Hyvillä mielin kuitenkin näiden sessioiden jälkeen jäädään tasamaan työskentelyyn! :)