Eilen olivat armaat heppasemme päättäneet järjestää itselleen liikunnallisen iltatuokion. Tarhan aitojen ulkopuolella... Yksi (Breikki) oli joukosta poissa juoksutuksessa, joten nämä kolme jäljelle jäänyttä sankaria olivat päättäneet että hekin osallistuvat. Aidat nurin ja langoista läpi. Kiva kiva. Liekö sitten säikähtäneet jotain kovasti vai ollut tylsää?? No, kiinni saatiin kaikki ehjänä, joten loppu hyvin kaikki hyvin.... Lankoihin tuli vaan vähän lisärusetteja.

Tänään tuli taas pitkästä aikaa lunta! Ihanaa!! :) Ja viimein myös maa on jäässä, mikä on sikäli kivaa, ettei enää kahlata kaulaa myöten mudassa ja kurassa. Lomalaisia on pikkuhiljaa kaivettu naftaliinista ja aloiteltu taas ratsuhommia. Ensin ihan maastossa käppäillen, sitten vähän radalla ravaillen ja laukkaillenkin. Leijonalla etenkin tuntuu alkaneen vallan uusi elämä - se on kuin nuoret orhit konsanaan, pukittelee ja hilluu. Hyppäsipä jopa ojan yli pellon puolelle ilakoimaan kesken ratalenkin! :D Ja aina se on sitten kovin tyytyväisen näköinen itseensä: Näkikö kaikki, hän teki _kolttosen_ xD Dina ei onneksi osaa pukittaa eli vaikka se kovasti selvästi haluaisi osallistua Leijonan rodeoihin, ei se saa aikaan kuin onnettomia keinuhevosloikkia. Hauskaa on siis piisannut hevosilla ja enimmäkseen kuskeillakin, kun nelijalkaisten edesottamuksille on kikatettu. Tänään lähdettiin sitten Koutsin kanssa oikein kentälle vähän tunnustelemaan varovasti, että miltähän se oikea ratsastus tuntuisi. Ja kivaltahan se tuntui, vakasuoraan mereltä puhaltaneesta lumipyrystä huolimatta! :) Ja hepatkin oli ihan tyytyväisen oloisia kun pääsivät tositoimiin. Huomenna Dina pitää vapaata ja täti kipuaa rodeoLeijonan satulaan. Viikonloppuna suunnataan suuren maailman tyyliin oikein maneesille reenaamaan!

 

Ulkoasu koki vielä vähän muutosta, kun Blue tykkäsi ettei otsikkokuvaa olisi saanut vaihtaa. Pahoittelut! Tämä on nyt ihka eka ihan ite väsätty tausta, enkä siihen ihan tyytyväinen ole vielä, mut värkkäillään lisää ajan kanssa. Onpahan ainakin joulunpunainen jos ei muuta! :)