Viime viikkoina Dina on ahertanut KotiKoutsin kanssa Heidi Svanborgin valmennuksissa (hienosti menee!) ja tädin kanssa sekä koulu- että estetunneilla. Dinalla on kieltämättä hieman rankkaa etenkin Tädin koulutunneilla, kun Täti ei millään meinaa osata ja ymmärtää... ;) Koko aika joutuu kouluttaa Tätiä. Mut Dee on oikein tarkka ja kärsivällinen opettaja. Ja KotiKoutsi se vasta tarkka onkin! Istuntaremontti on siis Tädillä meneillään. Huomenna ollaan sitten menossa oikein kilpailuihin kokeilemaan, ovatko opit menneet perille... Siitä raporttia sitten ajallaan.
Lisäksi Dina on ulkoillut yhdessä kesäisen laidunkaverin Leian kanssa ja huolehtinut siinä sivussa Leiankin kuntoilusta. NeitiDee nimittäin ei harrasta tarhassa _seisoskelua_ vaan kuluttaa aikansa tehokkaasti kuvitellussa kävelykoneessa. Ja saa aina Leiankin peesiin! xD Siellä tytöt sitten käppäilevät possujunassa ympäri tarhaa...

Sitten se ylläri. Tai ei ehkä ihan vielä, mutta siihen liittyvä juttu... ;) Muistatte varmaan Leijonan. No, Leijona on tullut takaisin kotiin. :) Vielä eivät rakastavaiset ole tavanneet, kun Leijona majailee tilapäisesti eri tallilla. Mutta ensi viikolla sitten. Ja se ylläri. Tai enpä sitten tiedä liekö se mikään ylläri lopulta enää... Mut iso muutos kuitenkin ja tuli melko äkkiä, eli ainakin itselle vähän yllärinä! :D Dina nimittäin muuttaa Katajasuolta läheiseen pikkutalliin Leijonan ja kahden muun hepan seuraksi. Siellä se sitten pääsee rakkaan Leijonansa kanssa tarhailemaan koko päiväksi, kesällä on laidun jne... Maneesia ei toki pihassa ole, mutta hyviä kenttiä ihan kävelymatkan päässä ja mukavat maastot. Itse pitää kyllä sitten hoitaa kaikki ruokintoja, tarhauksia ja heinien hankintoja myöten, mutta mukavaahan se tallissa puuhailu on ja meillä on siinä kiva porukka töitä jakamassa. :) Ihan innolla jo Koutsin kanssa odotellaan muuttoa ja puuhastelua "omissa" pikku nurkissa! Ja Dina ja Leijona varmasti odottaisivat jälleennäkemistä, jos semmoisesta jotain ymmärtäisivät.

Nyt rupean jännittämään huomisia kisastartteja... Pitäkää peukkuja!