Johanna on treenannut Dinan kanssa ahkerasti. Haaveissa ja ihan oikeissa suunnitelmissakin oli osallistua syyskuun lopulla kaksiin koulukisoihin, Harjussa ja Kotkassa. Vaan kuinkas kävikään - yllättäen kummassakaan kisassa ei ole yhtään Dinalle sopivaa luokkaa. Harjussa on vain mestaruusluokkia eikä ehkä ole reilua viedä Dinaa sennumestaruuden vaativalle radalle, se kun ei eläissään ole edes ollut kouluaitojen sisällä... Ja Kotkassa taas on vain yhdistetyn mestaruuden luokkia ja Dinahan ei voi yhdistettyyn osallistua kun ei saa hypätä... :( Jotta se siitä. Toivottavasti loppuvuodesta löytyisi vielä parivaljakolle sopivia kinkereitä, että pääsisivät nättämään kyntensä!

Valmennuksessa kuitenkin kävivät taas tiistaina, Dina meni tosi hienosti! :) Harmi, että jouduttiin menemään hallissa kun sateet olivat tehneet kentistä liian märkiä. Sää olisi ulkonakin ollut mitä mainioin. Video on siis vähän hämärä ja youtube vielä tekee hallaa laadulle. Mut kaipa siitä jotain näkee: KLIK

Myös tätiosasto on ryhdistäytynyt ja allekirjoittanut on ollut jo kahdella (2!) kouluratsastustunnilla. Tänään sain seurakseni vielä Sannankin. Tätipylperryksestä ei ole video- eikä kuvaevidenseä, ja hyvä niin... Ei ole ihan yhtä kepeää ja tahdikasta kuin yllä mainittujen meno. ;) Mut kyllä myökin opitaan!

Leijonankin kanssa Johanna on hieman treenaillut, Lefa on mennyt "hilavitkuttimien" eli kankien kanssa ja näyttää oikein korskealta. Siitä toivottavasti myös kuvallista matskua lähiaikoina!