Hepsut ovat kotiutuneet Metsäkylään mainiosti ja täditkin viihtyvät. :) Kuulumisten kirjaaminen vaan on jäänyt vähän vähälle, mut yritetäänpä nyt vähän päivittää tilannetta...

Dina ja Johanna jatkavat ahkeraa treeniä. Kun tänne eteläänkin viimein tuli ihan oikea talvi, on ohjelmaan otettu mukaan hankitreeni. Dina on siis päässyt irrottelemaan pitkin peltoa lumen pöllytessä! On kuulemma tehnyt tosi hyvää, erityisesti laukalle. :) Näissä kuvissa laukkaa mennään alkuverraksi hieman vallattomammin, sitten tuli jo niin pimeää, ettei saanut enää minkäälaisia otoksia.. Sorry siis epätarkkuus ja rakeisuus, kuvia on käsitelty aika rankasti, että saatiin edes tämmöisiä.

Ravia....

Ja laukkaa! "Kivaa!!!" sanoo Dina! :D

Onks vähän pitkä askel?! Eikä tässä mennä edes mitenkään kovaa, vaan ihan hillitysti...

Leijonallekin kuuluu hyvää, herra voi paksusti. ;) Eläinlääkäriltä on saatu nyt "terveen paperit" ja ravailua on hiljalleen aloitettu. Jospa se pötsikin siitä pienenisi taas vähän sporttisempiin mittoihin... Kyydissä Sanna, joka on ahkerasti tuuraillut allekirjoittanutta, joka enää vain kävelläköpöttelee Lefan kanssa silloin tällöin. (Eli siis kyllä - olitte päätelleet oikein ja saa onnitella).

Tämän verran pimeetä siellä pellolla siis oli oikeesti, malliksi siis yksi käsittelemätön kuva... Mannekiineina Lefa ja Sanna.

Tämän jälkeen kamera pystyi enää videokuvaan, jossa siinäkin näkyy lähinnä silhuettiratsukko vaaleaa taustaa vasten. Ja me kun olevinaan oltiin menossa pellolle vielä valoisaan aikaan! :o No, päivät pitenevät koko ajan ja kohtahan on taas jo kesä! :)

Hankitreenien lisäksi Dina on käynyt maastossa ahkerasti sekä Sannan että Johannan kanssa, nythän Leijonakin sitten pääsee mukaan. Ja itse olen tosiaan samoillut Leijonan kanssa uusiin maastoreitteihin tutustuen ihan vaan käynnissä käpytellen. Noilla retkillä on Ässäkin saanut juoksennella mukana, tuolla kun on ihanasti myös semmoisia lenkkejä, missä ei autoja ajele tai muutenkaan ole koskaan ketään (paitsi ehkä peuroja ja jäneksiä...)

Tässä vielä videotodistusaineistoa, että treenattu on ja hyvin menee! (Nyt siis myös sitä jokunen viikko lupaamaani laukkaakin näytillä...)