... kirjoitellaan nyt jotain kuulumisia, kun on alkanut tulla valituksia kun ei blogi päivity... ;)

Dina palasi siis lomalta heinäkuun viimeisellä viikolla ja jäi heti KotiKoutsin hellään huomaan muistelemaan ratsuna olemisen aakkosia, kun itse vietin eräelämää telttaillen saaressa. Ja kyllä sitä lomaillessa oli jotain kai tapahtunutkin, kun ei tuo Johanna kauhean tyytymätön Dinasaurukseen ollut. Sen sijaan täti-ite onkin sitten kamalan huonossa kunnossa kesän jäljiltä ja on viime viikkoina joutunut semmoiseen rääkkiin, ettei ole blogiakaan jaksanut päivittää... Hypätty on pari kertaa ja jokusella koulutunnillakin hikoiltu. Eikä puhettakaan mistään pehmeistä laskuista! Mut eipä se mitään, töitä on tehtävä jos meinaa jotain joskus oppia. Vanha koira kun tuntuu uudet temput oppivan tuskastuttavan hitaasti. *huoh*

Jatkamme harjoituksia. Palaamme asiaan kun jotain oikeaa kerrottavaa ilmenee. ;) Kaikenkaikkiaan Dina on käyttäytynyt oikein hienosti ja ollut laitumen jälkeen kovin kovin leppoisa ja hyväntuulinen. :)

Niin... ja Dee on hankkinut ilmeisesti pellosta "ihanan" vaivan itselleen... Molemmissa takasissa on kurarupea. Että nyt sitten pestään betadinella. Eivät tunnu kyllä Dinan vauhtia haittaavan moiset ruvet. Toivotaan vaan etteivät tulehdu. Kaikkea sitä pitääkin olla... Ettei vaan menis liian helpoksi ja vaivattomaksi.