Tältä näytti viime viikolla meidän "rata" eli tuossa naapuritallin mailla oleva reilun kilsan (?) hiekkapohjainen ratsastus- / ajolenkki:

2038432.jpg
(c) Matti Kuparinen

Kuvassa on Dinan karsinanaapurin Breikin korvat, itselläni kun ei harmi kyllä ollut kuvauslaitteistoa matkassa... Onneksi jollain oli hieman edistyneempi kännykkä! ;) Ja rata siis kulkee tuossa kaislikon ja aitatolppien välissä. Vettä oli hevosia jotakuinkin kintereeseen saakka, syvimmillään jopa pikkuisen yli. Ja tuota "vesireittiä" riitti semmoiset melkein parisataa metriä! No myöhän sitten ensin siinä ihan vaan käynnissä kahlailtiin ja sitten heräs ajatus, joskos tässä vois ravatakin. No ei muuta kun tuumasta toimeen, pohjahan on varmasti hyvä ja esteetön ja siihen kun vaan kaislojen väliin tähtää, niin radalla pysyy varmasti. Muutaman roiskeisen ravikierroksen jälkeen sitten (koska nälkä kasvaa syödessä...) totesimme KotiKoutsin kanssa, että no voi kai tässä laukatakin. Ja myöhän laukattiin. Hepoillakin tuntui olevan tosi hauskaa, korvat töttöröllä ne loiskuttivat menemään. Myö sitten vaan fiilisteltiin ja kuviteltiin olevamme jossain Välimeren rannikolla hiekkarannoilla laukkaamassa. ;) Kun vielä aurinko alkoi pilkistellä puiden takaa niin eipä se kuvittelu edes ollut ihan kauhean vaikeaa! :D

Läpimärkiä oltiin kaikki tuon retken jälkeen. Mikä oli sinänsä surkuhupaisaa, että se taisi olla koko viikon ainoa sateeton päivä, joten silloin ei olis (kerrankin) ollut mikään PAKKO kastua... Mut kun tätejä alkoi lapsettaa!

Seuraavana päivänä mentiin uudestaan, mutta silloin vesi oli laskenut niin paljon, että jäljellä oli vain muutamia suuria lammikoita. Lutrauksen puute korvattiin sitten sujuvasti urvelluksella. Eli paiskattiin sitten noin kolmea miljoonaa muutama kierros... ;) Dinasta olis tullut loisto kenttäheppa, jos kintut kestäisi hyppäämistä - se tuntuu suorastaan nauttivan roiskuttamisesta ja oikein kiihduttää kohti lammikoita. Mitä suurempi loiske sen kivempaa tuntuu olevan.

Tällä viikolla on sitten palattu taas päiväjärjestykseen näiden pikku tuulettautumisten jälkeen ja ankara treeni on jatkunut niin Dinalla & KotiKoutsilla että allekirjoittaneella Leijonan kanssa. Mikäs se on ollut jatkaessa, kun hepoilla on irrottelun jälkeen paikat vetreinä ja mielet virkeinä.