Eilen sitten muutettiin. KotiKoutsi & miehensä Jarno + apujoukko Sanna hakivat ensin Leijonan uuteen kotiin. Sillä aikaa minä pakkailin tavarat ja hevosen lähtökuntoon. Ovella jo odoteltiin, kun kyyti kurvasi pihaan. Matka uuteen kotoon ei kestänyt kymmentä minuuttiakaan ja pian oltiinkin jo pihassa. Leijona hörähteli tallista tervetuliaisia samantien kun auto kurvasi pihaan ja Dinallakin meinasi olla suorastaan kiire ulos kopista katsomaan millaisiin maisemiin oli tultu.

1875001.jpg
Mamman puudeli <3 Ei se oo iso yhtään, ihan pieni pouni... ;)

Ja jos joku epäilee, etteivät hevoset muista ystäviään, niin kaikki paikalla olleet voinevat todistaa toisin. Neljän kuukauden eron jälkeen jälleennäkeminen oli selvästi iloinen! :)

1875003.jpg

Hetken pusuttelun jälkeen Dinakin sai mennä uuteen karsinaansa Leijonaa vastapäätä tarkastamaan nurkat. Nuuhkaisi kerran uutta naapuriaan Breikkiä, siirtyi toiselle puolelle boksia ja tähyili Leijonaan päin. "Tuon mä tunnen, en juttele noille vieraille..." Ja kun iltapäivää oli vielä jäljellä ja kaunis ilmakin, päätimme pistää hepat vielä tarhaan illaksi kertomaan kuulumisia.

1875006.jpg
Moi, mitä sulle kuuluu? Missä oot ollu??

1875008.jpg
Ja katsokaa mitkä maisemat - tyypeillä on merinäköala! :D
Leijona valppaana, Dina suunittelee jo....

1875010.jpg
... piehtarointia.
Ja sitä sitten tehtiinkin antaumuksella ja moneen kertaan. Tais olla ylimaallisen hyvä piehtarointipaikka...

Sillä aikaa kun hepat totuttelivat uusiin oloihinsa tarhassa ja vaihtoivat ehkä kesän kuulumisia, laiteltiin me tallissa paikkoja kuntoon ja tavaroita paikalleen. Ja pidettiin palaveria ja jaettiin tallivuoroja ja yleisesti vaan muutenkin totuteltiin uuteen olotilaan! On nimittäin melkoinen muutos siirtyä neljän hevosen talliin 34:n tallista... Illalla sitten haettiin hepat sisään, heitettiin heinät eteen ja juhlistettiin vielä "skoolaamalla" berliininmunkeilla. Leijona ja Dinakin saivat osuutensa munkeista (tosin Dina oli sitä mieltä että sitä ehkä yritettiin myrkyttää, joten Leijona sai myös Dinan munkin...). Kylläpä olikin leppoisaa kuunnella tyytyväisten heppojen rouskutusta.

Tänään sitten ensimmäinen ratsastuskin sujui hienosti, joten siitä tuli vielä tuplahyvä mieli! :) KotiKoutsi on reenannut ahkerasti Dinan kanssa viimeisen viikon, kun allekirjoittanut on ollut vaeltamassa sun muualla liesussa. Heidi Svanborgin valmennuksessakin parivaljakko kävi ja sieltä oli tullut oikein hyviä vinkkejä taas. Joten niitähän munkin sitten tuli toteuttaa. Yhtä aikaa oltiin Koutsin kanssa ratsastamassa (yllä kuvissa näkyvässä tarhassa siis voi myös ratsastaa) ja hän mua neuvoi siinä samalla. Välillä sitten vaihdettiin ratsuja ja Koutsi näytti vähän mallia, sitten mä sain taas jatkaa yrityksiä pyrkiä mallin mukaiseen suoritukseen... Illaksi urheat ratsut pääsivät vielä tarhaan. Huomenna ajateltiin lähteä vähän tutkimaan lähitienoita. Kiva touhuilla tallilla yhdessä hyvien ystävien kanssa! Hyvä mieli siis loppufiiliksenä yleisesti. :)  Sanoinks mä sen jo?! :D

Ainiin. ISO KIITOS Sannalle mainioista kuvista!! :)