Dina on oikeastaan jo ihan kunnossa. Antibioottikuuri loppui tänään ja typy on oma itsensä. Se ei vaan oikein ymmärrä, miksi ratsastaessa vaan kävellään... ;) Mut kyllä se kaiken ilon ottaa irti kävelystäkin, hirveen tohkeissaan se on nyt kaksi päivää tehnyt käyntivoltteja, väistöjä ja jos jonkunlaisia kuvioita. Tuhina vaan kuuluu ja korvat tanassa mennään. Joka askelta pitää hallinnoida, ettei neiti lähde marssimaan kuin Kononen konsanaan... ;) Kiltisti kyllä silti on käyttäytynyt, ilman satulaa on nyt pari päivää menty eikä yhtään ole hillunut tai muutakaan, vaikka pelkällä kävelyllä ollaankin. :) Hieno likka!

Maastokäppäilyä on myös harrastettu, sekä taluttaen että selästä. Taluttelu tuntuikin olevan Dinalle vähän uusi juttu, mutta tokana päivänä meni jo huomattavasti paremmin - kyllä siitä vielä tätimaastoheppa tulee! :D Kuviakin on Sannalla, saatte nähdä jos hän saa ne puhelimesta lähetettyä mulle sähköpostiin. ;)

Ainiin, ne verikokeet. Sekä virus- että bakteeri-infektiosta kertovat arvot olivat koholla. Mutta mitään "deadly virusta" ei löytynyt. Joku ihan tavallinen flunssa siis ilmeisesti vaan. Mikä lie.