Viime lauantaina Johanna ja Leijona tosiaan kävivät kääntymässä KoR:in kouluratsastuskilpailuissa. Parivaljakkoa oli pyydetty mukaan kouluratsastuksen joukkuemestaruuteen, joten pitihän se nyt lähteä, kun ihan kotiin soitettiin ja pyydettiin mukaan! :D Jokunen vuosi parivaljakon edellisestä julkisesta esiintymisestä olikin jo ehtinyt vierähtää...

Leijona valmistautui koitokseen maastoilemalla ahkerasti ja rentoutumalla edellisenä iltana:

Lähtö oli jo kukonlaulun aikaan, paade oli kuulemma niin tohkeissaan lähdön tunnelmista, ettei malttanut edes aamuheiniä syödä! Ja se on kuulkaa harvinaista se!!

Verkassa, kuvat on mitä on, kun oli vielä aamu-usva...

Radalla alku oli hieno, mutta sitten vanha kettu hoksasi missä ollaan ja mistä on kyse (=ei raippaa...) ja lennokkuus hieman kärsi vauhdin hiipuessa hiljalleen... ;) Kuviot tuli kyllä suoritettua oikein täsmällisesti ja siististi, mutta olisihan tuo voinut edes pikkuisen yrittää näyttää innokkaammalle. Mutta ihan hienoja kuvia saatiin kuitenkin! :) (kaikki muut paitsi verkkakuvat Sannan)

Video evidense

Ihan kohtalaisen tyytyväinen Johanna taisi silti olla radan jälkeen. Jokusen prosentin enemmän pari olisi tiimimme mielestä ansainnut, mutta se siitä. Nyt Leijona saa kuulemma jäädä eläkkeelle koulukisailuhommista, kun sitä kerran ei edelleenkään näin vanhoillakaan päivillä moinen keekoilu tunnu huvittavan. Vaikka se muuten on niin kovasti piristynyt eikä ole laiskuudesta tavallisesti tietoakaan! Kouluareenat jätetään siis tästä lähin suosiolla Dinalle ja Lefa pääsee mahdollisesti sitten esteitä hyppelöimään. Siitä se tykkää. :)


Maaliin päästiin kuitenkin! Phuh! :D


Enks ollukkin häikäisevä!

Oman suorituksensa jälkeen Leijona osasi (edelleen) ottaa oikein rennosti. Ja kisapäivän usvainen aamu valkeni upean aurinkoiseksi päiväksi.

Lettien availun jälkeen urhea kisaratsu pääsi koppiin syömään väliin jäänyttä aamiaistaan tiimin jatkaessa kisojen katselua. Mukavaa vaihtelua tämmöinen kisapäivä joka tapauksessa on arkiseen heppailuun! :)

Jaa tulos? Tuomari H: 55,769%, sij. 17, Tuomari C: 49,615%, sij. 22 -> yhteensä 52,692%, sij. 21 
Hieman siis Leijonan esitys jakoi mielipiteitä...