Eipä sen suurempia uutisia.

Kotikoutsi on käynyt muutaman kerran Dinan kanssa Heidi Svanbårgin valmennuksissa ja ollut oikein tyytyväinen valkkujen antiin. Samoja hommia he sitten ahkerasti harjoittelevat kotonakin. Satoi tai paistoi. Enimmäkseen viime aikoina on satanut, joten kuvallisia todisteita ei ole, mutta uskokaa kun sanon - hienosti menee! :)

TätiIte on harjoitellut myös ahkerasti, Leijonan opastuksella. Eli päätimme KotiKoutsin kanssa nyt joksikin aikaa vaihtaa ratsuja, kun näin on kaikille parempi. :) Jospa Dina tulisi ajan kanssa tasaisemmaksi ja vakaammaksi myös tädin ratsastaa, jolloin se paremmin voisi myös opettaa minua. Ja toisaalta Leijona on iisimpi ratsu harjoitella omaa istuntaa ja olemista, jotta sitten joskus Dinankin kanssa olisi helpompaa, se kun on niin kovin herkkä istunnalle. Näin siis kentällä. Maastossa rällätellään omillamme. ;)

Hyvää siis kuuluu kaikille. Kukaan ei ikävöi ainakaan vielä maneesitalliin takaisin, vaan kenttä on mahtavassa kunnossa vaikka vettä onkin piisannut ihan riittämiin... Otsalampun valossa samoillaan vaan perille ensin...