Perjantai-iltapäivänä pakattiin isoDee koppiin (jonne meni kiltisti, joskin kovan puhinan ja tuhinan säestyksellä) ja kurvattiin kohti Heinlahtea ja kesälomakohdetta ystäväni Tuulan "räntsille".

Tässä Dinan laidunkaverit Emma ja Taika:

1607442.jpg

Tytöt kovin uteliaina vartoivat uutta kaveria ja kun Dina pääsi aitojen sisäpuolelle, lähdettiin painamaan täyttä laukkaa kohti horisonttia. Ja kohta sitten hännät töttöröllä takaisin. Tytöt esittivät meille myös, miten hienoa ravia osaavat ravailla.

1607446.jpg

Ketäs te ootte??

1607447.jpg

Ollaanko kavereita?

Sinne kolmikko jäi toisiaan ihmettelemään. Emma ja Taika kahden ja Dina hengailemaan siihen lähettyville. Illalla tuli Tuulalta tekstari: "Dina makaili äsken keskellä peltoa auringossa heinää syöden. Eli hyvin täällä menee!" Eilen kun kävin laitumella, olivat kaikki kolme jo ihan porukoissa eli Dinakin oli otettu kimppaan. Hieman oli väsynyttä porukkaa, kun eka yö ulkona kuulemma oli ollut melko levoton. Kai se tallissa asumaan tottunutta jännittääkin aluksi, kun jätetään ulos villipetojen armoille... ;) Mutta sielläpä lomailevat ja näyttävät nauttivan elämästä täysin siemauksin. :)