Blogin päivitys on ollut vähän retuperällä... Eipä silti, mitään kovin kummoista tai uutisarvoista ei olekaan tapahtunut.

Syksyä vietettiin ahkerasti maastoillen ja kauniista syyssäistä ja maalaismaisemista nauttien. Tallin läheisyydessä on Uuperin laskettelurinteet, joiden ympäri kulkee yksi vakiolenkeistämme. Matkalle sattuu suuri hiekkakuoppa, jossa on kiva kiipeillä:

Aikaisemmin tyydyimme vain kiertämään kukkulan ympäri, mutta nyt syksyllä seikkailumieli sai vallan ja päätimme Sannan kanssa karauttaa ihan huipulle asti. Laskettelukeskukselle nousee mukava hiekkatie - suorastaan loistava laukkamäki! Ja mäen päältä aukeaa komeat näkymät koko Metsäkylään:

Kuva ei kyllä millään lailla anna oikeutta maisemalle todellisuudessa. Mutta yrittäkää kuvitella - peltotilkkuja ja ruskan värittämiä metsälämpäreitä silmänkantamattomiin. ;) Tallillekin näkyi, Leijona ja Dina tiirailivat varmaan joko Tiia on tuonut heinät tarhaan. ;) Yllä oleva kuva on otettu suunilleen kahvion korkeudelta (laskettelua harrastavat tunnistanevat paikan...) eikä siis ihan huipulta vielä...

... joten olihan se mentävä ihan ylös asti. Hiihtohissit eivät vielä ole toiminnassa, itse pitää kivuta. ;) Dina harppookin oikein pontevana ylös asti. Leijona ei ollut ihan yhtä innostunut moisesta ahkeroinnista. :p

Tätä kirjoittaessa varmaan Uuperissakin on rinteiden kunnostus jo täydessä käynnissä, sillä kuluneella viikolla tuli melkein puoli metriä lunta! Talvi tuli siis kirjaimellisesti yhdessä yössä ja kertaheitolla. Ja eihän meillä tietenkään ollut mitään valmiutta moiseen, joten hepoille tuli pieni lomanen. Nyt on kuitenkin hokit ja tilsakumit paikallaan ja päästään nauttimaan talven riemuista! :)

Tässä välissä molemmat hepat ehtivät olla hieman potilaanakin. Leijona poti pientä selkävaivaa ja Dina kävi Kouvolassa varmuuden vuoksi kinnerkuvissa. Lefa on pienen levon jälkeen taas oma virma itsensä ja Dinankin kuvat olivat ihan puhtaat. :)

Nyt on sitten muuten tehty vaihto takaisin - Johanna on ottanut Lefan taas hoteisiinsa ja allekirjoittaneen pitäis nyt sitten opetella ratsastamaan omalla hevosellaan! :D Eli ankaraa reeniä luvassa...