Onpas taas arjen kiireessä ja tohelluksessa päässyt päivitysväli vierähtämään pitkäksi! Tosin mitään kovin ihmeellistä ei ole tapahtunutkaan, ihan peruspötköttelyä tarhassa ja silleen... :)

TätiIte on senverran paksukainen jo, ettei satulaan (edes LuottoLeijonan) ole enää menemistä. Sen sijaan Dinan kanssa on perehdytty juoksuttamisen saloihin muutaman kerran viikossa ja kerta kerralta se alkaakin sujua paremmin meiltä molemmilta! :) Myös taluttelulenkkejä ollaan vähäsen tehty, etenkin Lefan kanssa.

Ratsastuksen jäätyä pois, onkin allekirjoittaneella ihan uusia, au pair - tyyppisiä tehtäviä. Toimin siis yhdistettynä lapsenvahtina ja groomina KotiKoutsin ratsastaessa. Eli koko revohka lapsineen, koirineen tallille ja Dina kuntoon. Sitten KK lähtee ratsastamaan ja minä jään lapsenlikaksi. Noin kolmen vartin kuluttua lapsille eväät ja sillä aikaa laitan Leijonan valmiiksi kuntoon...

Sitten tehdään hevosten vaihto pihalla, Koutsi hyppää uuden ratsun selkään ja minä vien edellisen talliin ja riisun. Sitten vaihtelevasti joko lähdetään perästä kentälle (jos tytöt ratsastaa) tai tehdään tallihommia vielä. Tällä tyylin kerkeää KotiKoutsi hyvin ratsastaa kaksi hevosta illan aikana. :)

Sanna on ollut sitten ahkerana maastoiluapuna ja peltoratsastelukaverina. Tällä kertaa oli suunnitelmana mennä pellolla ja otin toiveikkaana kameran mukaan, kun aurinkokin paistoi...

... mutta tädit juorusi niin pitkään, että ehtihän se iltahämärä silti tulla, vaikka tuo valoisa aika onkin ihanasti kevään myötä pidentynyt!

Auringonlaskun ratsastajat... Hieman kateellisena (pakko myöntää) sitä välillä katselee, kun toiset pärtsäilee pellolla hangessa. Ja maastot ovat osoittautuneet todella upeiksi - ei lopu baana kesken! Semmoinen 1,5h maasto on nykyään ihan lyhyt pikkulenkki. :p Mut ihanaa, että hepat pääsee nauttimaan irrottelusta, säätkin ovat olleet parasta, mitä kevättalvella nyt voi olla, aurinkoa ja pikkupakkasta.

Eli hyvää kuuluu ja hyvin menee! Mitä nyt Dina on ollut viimeisen viikon kiimahirviö. Siis kertakaikkisen idioottimainen ja kamala. Mut josko sekin siitä alkais jo vähän helpottaa, perjantaina olis valmennuskin, joten järkikulta sais palata ihan jo nyt piakkoin....

Vielä söpöstelykuva Leijonasta, se tähystää joko kaurakuppi saapuisi.