Tänään päivällä kun kävin tallilla, huomasin ettei Dina ollut syönyt kaikkia aamukauroja. Se nyt ei mitenkään ihan tavatonta ole, neiti kun välillä hösöttää niin, ettei muista että piti syödäkin jotain... Mutta iltasella tarhasta tullessa Dina oli sitten pistänyt suoraan pötkölleen ja vaikuttanut muutenkin todella todella väsyneeltä. Ja ruoka ei maistunut edelleenkään.
Itse olin silloin tavoittamattomissa (hoidattamassa koiraa, joka siis myös oli kipeä...) joten hätiin riensi KotiKoutsi. Suolistoäänet kuuluivat normaalisti eikä typy muutenkaan ollut mitenkään erityisen tuskaisen oloinen - väsyneen ja uupuneen vain. Ja tärisi. Kuumetta ei (vielä) ollut, mutta epäilys on että siitä se nousee. No, vällyä niskaan ja jätettiin lepäämään. Itse menen kohta vielä tilanteen tarkistamaan, kuumetta mittaamaan ja vaihtamaan toppaloimea niskaan. Sitten levätköön aamuun. Aamulla katsellaan, tarvitseeko tohtoria ja / tai jotain troppia.

Tuntuu Dina olevan aika herkkä nostamaan tuommoisia mystisiä kuumeita ja vetää sitten ihan veteläksi, kun tulee kuumetta. :( Voi raasua, se on melko säälittävä näky, kun niin iso otus on ihan vetämättömissä.

Lähettäkäähän sitten niitä parantavia säteitä tammukalle!